Styning af træer

Vi tilbyder professionel styning af træer

Vi styner og beskærer træer for private haveejere

Hos Treelancer tilbyder vi forskellige former for beskæringsteknikker, når det kommer til beskæring af træer – herunder blandt andet styning af træer. Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet for haveejere i blandt andet Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og omegn, og vi sørger for, at vores kunder får de rigtige løsninger til den rette pris.

Vi tilbyder:

  • ​Effektivt og sikkert arbejde
  • Punktlighed
  • ​God service
  • Ansvarsbevidst styning
  • En struktureret tilgang
  • Uddannede og certificerede medarbejdere med en baggrund fra Politiets Specialstyrker og Forsvaret

Når der er behov for en hård beskæring

I nogle tilfælde kan der være behov for en særlig hård beskæring af træer. Dette kaldes for styning af træer. Nogle kalder det dog også fejlagtigt for topkapning. Topkapning som beskæringsteknik er en forældet og ikke faglig forsvarlig fremgangsmåde, der skader træerne i stedet for at gavne.

Ved styning af træer bliver alle grene og nye skud skåret væk, hvilket giver træet en chance for at ”starte forfra” med at producere nye skud. Særligt styning af egetræ og allé-træer er populært.

Uddannet og certificeret træplejer ​med en baggrund fra forsvaret og politiets specialstyrker

Alle foranstaltninger er på plads og arbejdet udføres efter alle gældende regler.​

null

Effektivt og sikkert

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og arbejder effektivt og sikkert ved enhver opgave.
null

Ansvarsbevidst og struktureret

Alt er planlagt nøje og vores fremgangsmåde foregår altid struktureret og med øje for opgavens omfang.
null

Punktlig og serviceminded

Arbejdet udføres indenfor de aftalte rammer og går meget op i, at du bliver tilfreds med vores ydelse og service.

En styning er ikke altid den rette løsning

En konsekvens ved styning af træer er, at der ofte efterfølgende vil opstå vanris. Vanris kan udgøre en stor risiko for både mennesker, omkringliggende bygninger samt beplantninger, fordi de kun hæfter sig overfladisk til træets bark. Vokser vanrisene sig store, er der derfor en risiko for, at de falder af, når det blæser, og de kan dermed forårsage stor skade.

Skal du have beskåret et træ, tager vi gerne en dialog med dig omkring, hvilken løsning der vil være den rette for lige netop dig og træet. Et alternativ til styning af træer kan for eksempel være kronereducering, som vi også tilbyder. På baggrund af dine ønsker og behov giver vi kompetent rådgivning og vejledning ud fra de konkrete risici og træets sundhed.

Styning af træer – hvornår?

Netop fordi der er tale om en meget kraftig beskæring af træet, så bør styning altid ske i den periode, hvor træet har lagret næring og energi i rødderne og stammen. Det er typisk om vinteren omkring december og januar måned.

Kontakt os og modtag dit tilbud på træfældningsarbejde eller træpleje

Fortæl os om din opgave og vi vil udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave.